eerrmmmmm.... ari2 yg meMbOsankan..??? huhuuh

nape ek???.....

pe lah nak cer kat dalam ne ek....
akhaa... baru ak ingat......
ari2 membosankan ak...huhu...
start dari ari JumaaT tu..

27/08/2010....
....eermm entah wat pe yer...
first skali ak bgun petang lah sangat..kol 3 ptg tu....
dah lah time tu pose... kurang  paHale pose ak ari tu... tdor macam nak rak... tak ingat ari dah siang... sedar2 dah ptg jer... nasib bek bgun tdor time tu takterus berbuker jer... lagi best kot hahahh.... malam before that day.... ape yer ak buat..huhuh???
akha lah... kami2 round the world sHAh ALam...
hAng OuT with mY frend balik Dah Kol 2-3Pagi...lepak2..jeJAlan2 tujer keje die..huhu
then BliK xKan TerUs TdoR jer...SeMpaT lyaN Fb Dulu.... smapai ke pg...siap PAkej SahuR sekali haahh...
pastu TertIdor kol 6Pg... xsedar kot time tu.... bGun2 jer dah 3ptg huhu...
mLAmThat Day... Dah xleh xtdor...
ruTin BiaSelah..
LAyAn inTernet... Men Fb jer KerjenYer... maCm XDe perKare len bOleh bUat... pAdAhAl lEcTuRe bg AsGmNt BanyAk..berTimBun2..huhuh...WAt xTAw suDAhh...

then 28/08/2010

ComPem BgUn Kol 11 -12 TgahAri... yerLAh mALm mcm BuRuNg HAnTu..Xtdor huhuh...
memboSankan SunggUh ari TerSebUt huhu...
Layan InTerNet Jer Lah Kejernyer...haha
mLAm Tu TiMe BerBUke Pose... Buke SesOArnG jer TAw... sEDIh RasenYer...Mcm NAk Balik KAmpg jer..huhu...xpelah pAan ..keHiduPAn Anda PerLU DiterUSkan hahha...ChAyOK2..heheh

then 29/08/2010...

 Ari AhaD kot... MAlM Td TdoR seSoRang Jer Kat uMah...Xde oRg tEmankan...MemBer...HAmpe..MemBAwa Hala TujU meMAsINg huhuh

haha... HarI Ne lan CkIt....
timE bUKe poSe tu Dah JanjI awal2 nak Buke SesAme GAn SomeONe..hhehee.. CuTi KoT die TIme ne..hehhee..ade pElUanG NAk Kaur Sesame hehhehh...
Kami g baza RAmadhan SesAme..then Buke Kat DaTarAn sALam... TerKejUt AGk nApe die PilIh TemPAt tu..Tapi jUst FollOw Jer..  TimE bUke tu RamAi oRg BerBuke di TemPat terSebuT... agAK menarIk Lah TimE bUke tu hehhehe
eerM AftEr buKe...TeMAnKAn Si Die tu gShoppIng...Wah... Mcm Ne lah girl ble BAju raye...MemIliH kot..berbEze gAn ak... pEnAt2 gaK time Tu tapiKAn BeSt heheh..AdeLah..heheh
tHen G UpToWN CoZXde tMPat len NAk lePAk... ShoppIng Lg..huhuh...
jUst FolLOW DiE tu...mCm2 Die Ble.. haBIs SAtu UpToWn KAmi bErJAlan..heheh LeTiH tapI GemBIre..haha
thEn Tibe SaaT pErpiSAhaN hehhe...BAlik Lah... TDor..hahha

Ak Rase KAlaU aDe die xBoSan Kot ari TerSebUt n Hari2 SebElUm tu Hehheh=)

if sI Die TerBAce ne..aGAknYer die Taw kot ne ditujukan kepada siape hehe....

SeMaSE LaTIhaN iNdustRi di JppH BatU PahAt...

video
eeerrrmmm.....
26/12/2009.................
the first day ak daftar diri di JppH batu Pahat....
time tu ak sOrG jer Dak UitM ptikel kat citu...  
saNGat2 MemBOsaNKan Time tU....
MacAM xNAk LI jer...bAliK BeLAjor kaT u Lgi best....
TiME tu RinDu seSanGAt kaT memBer2 MAse Dip duLu.... inDAhnYer n GemBiRe berSAme MereKE....
....................
......
oFfiCe Ak MerUPakan BilIk mesYUarat pejabAT tErseBut...beSAr TAw..hhehh KAlah oFfiCe boSs..
Time Tu stuDenT Inspen ade wat LI kat ctu... enjoy ar gan die org jer... 
dah Xde membe len katekan.... iken n sYarul lah teman ak..hehehh.... 
all tHe BesT yOu All

...Mase BerLAlu..tiikk... tookk.... tiiitookk....

Tak lame  pastu dak UtHm lak Dtg wat LI... ZaRA... DgrEE in Estate MAnagement...
ak gan ZarA tak DapAt dipiSAhkAn time ptikel tu.... KAmi SenTIase BerSAme di DalAm offIce mahuPon Time Lunch Hour... samPAikaN oRang iNgat KAmi ne MAcAm KekAsih Jer...
maklumLAh rapat SanGAt katekan..hehhe....
tapi Yg penTinG hanYe kamI berDue yG tAw stAtuS diri MemaSIng mcm MAne...
mAse tErlalU sinGkat...Zara TAmAt LI die....
tinGGAllah Ak soRAng....

HAmpIr 3MggU ak MenJAlaNi Li kEsoRAnGAn..huhuh sedIh TeraMAt saNgat..huhuh....

then SebElom AK Tamat Li ak, Student UtHm dTg unTuk LI lg... timE BAru Ak seMAngat nak g OffIce Wat keje.... 
MAklumlah dak2 LI tu semue pempuan hehehe.....

05/05/2010........
mErupakan HAri TeRakHir Ak menJAlani LI Kat JppH tu....SAngat2 seDih uNtok meninggaALkan oFFiCe.. 
SeLAmAT TinGGal offIce.....



MemAcam PerKare Ak DApat bErlajar dAri LI terSebUt....
TerUtamenyer bIDanG perKerJaAn ak Ne...
pAhIt MAnis Kene MAraH.... Kuar InspecTioN... meNGulAr... PonTeNg keje SemuEnyER ak Dah lalUinyer... 
seMUe sAngAt2 Best...

lAst SekALi  Saye NAk BerTerIme KAsiH kat PD jPPh Batu PahaT.....
TerIme KasiH Kat PJ n Encik Azmi kerAne BanYakMemBAntu saye menjalani LI.....
TerIme KePAda StAf Jpph Batu PahAt....  
AnDa SemUe sanGAt2 BAik n spoting.....
saYAnG sanGat2 kaT koRang SemUe..
JPPH BAtU pAHAt The BEst!!!!!

keNAnGAn Di TeluK batIk...2009

 
kenangan semase diteluk batik.....
saat terindah bersame2 rakan sekelas hehehe.....
best tol time tu.....


video
saat perpisahan kami........
semoga persahabatan yang telah kami cipta ini berkekalan selamanya....
insyaallah....
i hope korang berjaya mencapai cita2 yg diimpikan...
all the best...
video
montaj kelas Em5D....the best.... 
direka dan tercipta oleh Raz...


hakmilik TerPeliHara....=)

betOl ker Ne ? ? ?

“Valentine hari tu ayang tanya tang mane
kite sayang kat ayang. Time
tu kite tak dapat nak jawab. Semalam
ayang merajuk ngan kite, kite dah
penat nak layan. Ayang call kat kite
kite malas nak jawab. Tang mane
erk kite sayang kat ayang? Semalaman
kite duk pk soalan tu. Pernah ke?
Maybe tak sedalam cinta Titanic atau Taj
Mahal. Sayang kite kat ayang
sangatla kerdil. Sebab tu la ayang
selalu merajuk erk? Tak tahula,
setahu kite:

1. Sebelum kite kenal kat ayang, setiap
sem kite dapat Anugerah Dekan.
Bile dah kenal ngan ayang, setiap sem
kite repeat paper. Sebelum kenal
ngan ayang kite belajar pakai duit
biasiswa, lepas kenal ngan ayang,
keluar makan lagi nak mintak duit ngan
emak kite.

2. Kalau ade 1 buah epal, kite bagi je
kat ayang Kalau ade 2 buah
epal, kita bagi yang besar kat ayang.

3. Kalau kite makan ikan, ayang makan
tang badan ikan tu, kite pula
makan tang kepala ikan tu je.

4. Ayang ni tak la cun sangat, tapi kite
tak pernah kutuk ayang tak
cun. Tapi kite yang hensem ni ayang lagi
nak kutuk ngan member depan
kite, kata kite tak hensem langsung.
Eera Fazira berlalu depan mata,
kite diam je. Takut kalau puji kang
ayang marah. Mat Indon duk depan
Sogo ayang gi ngorat time kite gi
tandas. Siap mintak nombor tepon
depan kite lagi.

5. Kalau keluar ngan ayang, ayang slambe
nak makan Starbucks, kite
tipu kite dah kenyang, padahal bile dah
sampai kat umah kite makan mee
maggi.

6. Sebelum kenal ngan ayang., kite tak
pernah ade girlfriend. Selepas
ayang kenal ngan kite, genaplah koleksi
ayang ada 20 boyfriend
kesemua nya. Kite tak pernah marah ayang
plagirl, dah tu ayang kata
kite cam sami buddha.

7. Kalau ayang rasa nak cium kite, ayang
cium terus tak pernah tanya
pun. Tapi bile kite rasa nak cium ayang,
lepas tanye lagi nak kene
reject.
8. Ayang selalu pukul dada kite, tampar
muka kite, cubit peha kite,
kite tak pernah tengking sekali pun,
apatah lagi nak cubit, nak
tampar, nak pukul?

9. Pernah ayang tanya kalau ayang jatuh
cinta ngan laki lain, kite nak
buat ape. Kite kate kite nak bunuh laki
tu. Tapi bile kite tanya kalau
kite jatuh cinta kat pompuan lain, ayang
nak buat ape, ayang kata nak
bunuh kite, emak kite, ayah kite ngan
nenek kite.

10. Kite beli mask Clinique ngan ayang
harga RM300 kite kate harga
RM30. Ayang beli jam tangan kat kite
harga RM30 ayang kate harga
RM300.

11. Setiap kali berjumpe kite bagi
hadiah kat ayang, tapi setiap tahun
birthday kite ayang kate dah lupe.

12. Kite rosakkan headphone walkmen
ayang, kite ganti satu discman
baru. Ayang rosakkan kerete kite, ayang
buat derk je.

13. Sekali ayang demam, kite kene diet
2kg nak jaga ayang. Sekali kite
demam, ayang tambah berat 2kg sebab
abiskan makanan kite.

14. Kite tak pernah kata ayang pendek,
ayang marah kite tinggi sangat,
member ayang ketawakan ayang.

15. Ayang datang umah kite, kite tido
sofa, kite datang umah ayang,
kite gak yang tido kat sofa.

16. Mak kite belikan rantai Tiffany ngan
ayang. Mak ayang tak pernah
ajak kite makan kat umah ayang walau
sekalipun.

17. Kucing umah kite bersalin, kite bagi
anak kucing yang paling cute
kat ayang, 2 hari je ayang bela, kucing
tu dah mati. Ayang tak kate pa
pe pun. Ayang bagi ikan emas yang dah
dekat mati kat kite, 2 hari kite
bela dah mati. Ayang kata nak bunuh
semua anak kucing kite.

18. Ayang kalau nak pakai duit kite,
terus ambil takyah bagitau. 30 ke
80 ke seratus ke selagi wallet kite ade
duit. Aritu kite nak pinjam 10
ringgit sebab terlupe bawa wallet, ayang
kate kite kedekut.

19. Birthday ayang kite tak pernah
terlupe. Birthday kite arini ayang
tak pernah ingat.

salam perKenAlan

aboUt Me.... f . A . R . h . A . n 

MuhaMmad nUr fArhan bin haSsan.......name dalam surat Beranak, Ic, name forMal....heheh
Paan oR FAR.................. nick name sayer....
batu Pahat joHor............negerI kelaHiran...
RahSie.......... .............StAtus.....
mAkaN PApep jer... Janji YanG hAlal... dan YG penTinG berKUaliti hehe
suke enjOi.....suke berKawan... suke meliHat orang gemBire....
suke lepak2..... sUke Hang out with My frend....love u all...=)

 sejaRah PenDIdiKAn.....
SekOlah TadiKA MasJid JamEk Batu pahAt......enTah wuJUD LaGI KeR tak huhu...=(
sek KeBangSaan Batu Pahat........SekOlah rEnDah...(DarjAh Satu- enam)
Sek Tinggi Batu Pahat.............sekolah menengah.....( ting 1-5)
UiTM sri Iskandar.......... time diPloma In Estate ManaGemeNt....(intake Julai 2007)
UiTM Shah Alam..............dgree In estate management...(now...intake Julai 2010)